Які молитви знімають порчу?
Які молитви знімають порчу?

Які молитви знімають порчу?

Молитва – найсильніший оберіг від магічного впливу, спрямованого як на саму людину, так і її рідних. Запідозривши наявність псування чи іншого чаклунського впливу, неодмінно слід звернутися до святих. Негатив, спрямований на людину може бути наслідком пристріту або псування.

Якщо пристріт може бути випадковим, то псування – програма, що має конкретну мету. Тобто, надсилаючи псування, ваші недоброзичливці хочуть нашкодити саме вам. У такій ситуації молитва стає потужним засобом захисту, здатним уберегти від шкідливого впливу, надісланого навіть дуже сильним чаклуном.

Молитовне звернення з проханням позбавити псування можна підносити різним Святим. Крім молитов, які знімають негативний вплив, також слід читати «Отче наш». Найбільшу силу має молитва, піднесена в храмі. Але допомогу надасть і молитовне звернення, вимовлене вдома, якщо сама молитва читається щиро і виходить від щирого серця.

Яка молитва позбавить впливу псування?

Найбільш потужним засобом, який виганяє псування, є молитва Ісусу Христу. Спаситель викупив усі наші гріхи і завжди допомагає стражденним. При знятті псування слід використовувати цю молитву:

«Господи Милостивий і Великодушний Ісус Христос, Сину Божий. Допоможи мені, Рабу (-і) Божому (-ей) (власне ім’я) очиститися від злісних та важких заздрощів недругів і ворогів, не занури мене в скорботні та сумні дні. Вірую в тебе щиро всією душею та зі святістю в серці. Завзято молю тебе, Господи, про прощення всіх моїх земних гріхів.

Каюсь я, Раб (-а) Божий (-я) (власне ім’я) у гріховних помислах, що відвідують мене, і порочних справах, які я мав, коли забуваю я про православну віру. Прости мене, Раба (-у) Божого (-ю) (власне ім’я,) Господи, за такі гріхи, та нехай за це сильного покарання не буде. Не прогнивайся також на моїх недругів, що прагнуть нашкодити мені, а заздрість їхня, нехай їм і повернеться. Амінь»

Запідозривши вплив чаклунства, можна попросити допомоги у Матінки Матрони. Перша частина молитовного звернення обов’язково вимовляється у храмі. Перед молитвою слід поставити свічки в образах Ісуса Христа, Святої Матрони та Миколи Чудотворця. Перед іконою Матрони підносять таку молитву:

«Звертаюся з проханням до тебе, Свята Матінко Матроно, визволи мене, Раба (-у) Божого (-ю) (власне ім’я) від чаклунства і псування. Амінь»
Вдома спочатку читають «Отче наш», а потім другу частину молитовного звернення до Матрони:

«Блаженна Стариця, Матінко Матрона звертаюся до тебе з благанням я, Раб (-а) Божий (-я) (власне ім’я). Зніми з мене неміч, моя віра в Ісуса істинна. Прости всі мої неправедні вчинки та гріхи, та всякі думки гріховні та корисливі, що відвідують мене у побуті земному. Зніми важкий тягар із душі, звільни від псування проклятого.

Нехай Бог почує моє прохання і прислухається до нього, а чаклун злий каяттям щирим задихає. Блаженна Стариця, Матрона, вгамуй мій біль нестерпний і тугу гірку, поверни спокій душі і розправи сумні зморшки. Водою святою вмиюсь, від порчі згубної закриюся. Врятуй душу мою від смерті. Хай буде так. Амінь»

Таким чином, слід молитися протягом трьох днів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

error: Content is protected !!
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept