“Кипріянка” – найсильніша молитва від чаклунства, псування, пристріту, прокльонів
“Кипріянка” – найсильніша молитва від чаклунства, псування, пристріту, прокльонів

“Кипріянка” – найсильніша молитва від чаклунства, псування, пристріту, прокльонів

Дуже потужна молитва, водночас енерговитратна, але результативна. Читається спочатку складно, але це того варте. Тут треба враховувати, що чим сильніший на людині негатив, у різних формах її прояву, тим складніше буде читатись, бо починається «боротьба сил добра і зла». Зазвичай ми цього не бачимо, але відчуває практично кожен, коли всередині відбуваються незрозумілі процеси.

Людина може плакати, можуть бути м’язові посмикування, стан ступору: читав, і раптом «завис», можуть заважати як сторонні, так і родичі – всім терміново від вас щось знадобиться саме в цей момент. Це нормальна ситуація у процесі зняття наносних негативних програм. Потрібно постаратися максимально ізолюватися, і в жодному разі не переривати читання. Якщо такий форс-мажор, що неможливо не відреагувати на зовнішні подразники, то вважайте, що чистку вам збили і починати доведеться заново. Також це є доказом, що ви на правильному шляху, і не варто зупинятися і носити на собі негатив.

Як правильно підготуватися?

Перед прочитанням піти до церкви і замовити Молебень прохальний Кіпріану. Якщо в церкві є ікона Кіпріану та Устині, то ставте одну свічку до неї. Якщо такої ікони немає, то ставте до будь-якої ікони, до якої потягне, але ставите з проханням і вдячністю саме Кіпріану та Устіні (вони удвох на іконі).

Також треба взяти 3 свічки, окрім цієї, і поставити «Про здоров’я» до будь-яких ікон, куди потягнеться рука в такій послідовності:

Ворогам
Рідним своїм
Собі

Все, – у цей похід до церкви більше нічого паралельно не замовляти, не робити, не купувати! Тобто йдемо конкретно просити Кіпріана про своє – про захист та допомогу. Після прочитання курсу молитов, можете замовити в церкві Молебень подяку (за бажанням). Тобто спочатку ПРОСИМО, потім ДЯКУЄМО молебнями.

Скільки разів читати Кіпріанку?

В ідеалі 40 днів.

Але можете 7 днів поспіль почитати. Обов’язково горить свічка!

Кіпріанку добре читати в цілительстві, зокрема для себе. Так само можна почитати Сон Богородиці – їх багато цих Снів – кожен для своєї справи та нагоди.

Коли слід молитися Кіпріану та Устіні?

Головне в молитві — щира і сильна віра прохача. У дні, коли приходять похмурі події, саме віра тримає людину на плаву і допомагає подолати труднощі духовні та фізичні.

У церкві можна придбати іконку із зображенням Кіпріана та Устіні.

Молять:

• щоб вигнати хвороби тіла, отримані внаслідок наведеного псування чи інших магічних ритуалів;

• щоб зцілити душу, яка страждає від привороту або відвороту (чаклунськими ритуалами темних сил);

• щоб позбутися пристріту, спеціально або мимоволі наведеного;

• для захисту дітей, сім’ї, будинку, якщо вони зазнають атак бісів;

• для того, щоб зцілити жертву чаклунства, що втратила здатність розсудливості;

• коли рветься взуття, на шкірі з’являються запальні процеси, йде низка негативних безперервних подій, ви різко стали погано виглядати, зник інтерес до життя і т.д.

Молитва до священномученика Кипріана:

“О святий угоднику Божий, священномученику Кипріане, скорий помічнику і молитвенику за всіх, хто до тебе звертається! Прийми від нас, недостойних, похвали ці; виблагай у Гос­пода Бога для нас у немочах — зміцнення, в скорботах — утіху і всім усе корисне для життя цього.

Піднеси до Господа твою благу і сильну молитву, щоб охороняв і зберігав нас від гріхопадінь, а тим, які впали у гріх, дарує істинне покаяння і збереже всіх нас від полону дия­вольського і від усякого дійства злих духів та приборкає тих, які кривдять нас. Будь нам поборником могутнім від усіх ворогів видимих і невидимих. Подай нам терпіння, а в час кон­чини нашої вияви нам заступництво від мучителів на митарствах, щоб під твоїм проводом досягли ми Єрусалима Вишнього і удостоїлися в Царстві Небесному зі всіма святими славити і оспівувати пресвяте ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа навіки-віків. Амінь.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

error: Content is protected !!
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept