Невеликі молитви Ангелу-охоронцю про прохання великої милості Бога
Невеликі молитви Ангелу-охоронцю про прохання великої милості Бога

Невеликі молитви Ангелу-охоронцю про прохання великої милості Бога

Кожна віруюча людина знає про силу молитов. Вона звертається до Господа, Богородиці, Святого Духа та святих угодників у важкі періоди свого життя. Є дуже сильні молитовні тексти.

Вони вимагають особливого зосередження та уважності. Найкраще усамітнитися в кімнаті, запалити лампадку чи свічку та спокійно помолитися. Кожна людина має свого Ангела-Хранителя. Ось тільки до Його допомоги люди не так часто звертаються. А дарма. Саме Ангел-Хранитель оберігає людину і сильно за неї переживає.

Він дуже засмучується, коли Його підопічний грішить і не кається. Незважаючи на те, що у світі багато грішників, кожен з них також має Святого Захисника. Звертатися до Ангела-Хранителя можна як удома, так і у храмі. Він обов’язково почує прохання людини.

Чи всі люди мають Ангела-Хранителя? У релігії з цього питання є дві версії. За однією з них Світлий Захисник дається кожній дитині при народженні. До самої смерті Він оберігає людину від нещасть.

За другою версією, Ангел-Хранитель з’являється лише під час Хрещення. Багато сучасних священиків сперечаються з цієї теми. Одні підтримують першу версію, інші — другу. Навіть святі отці давали суперечливі відповіді на тему Ангелів-Охоронців.

Однак Ісус Христос вказував, що навіть у нехрещених дітей є Святий Захисник на Небесах. У будь-якому випадку невіруючі люди не звертаються ні до Бога, ні до святих. Їх молитви — це безглузді тексти, створені для наївних християн.

Хто ж такий Ангел-охоронець? Його можна охарактеризувати як посередника між Богом та людиною. Він просить Господа про захист та допомогу.

Тому молитви Ангелу-Охоронцю особливо дієві. Дехто з християн навіть стверджує, що може відчувати присутність свого Захисника. Найчастіше це виявляється в критичних ситуаціях і небезпеках.

Невіруюча людина, швидше за все, у такі моменти каже, що стався вдалий збіг чи проста випадковість. Хтось називає це інтуїцією. Іноді люди дивуються, як же може везти їх знайомому.

Є такі особи, які примудряються врятуватися, перебуваючи на краю прірви. Що б із ними не відбувалося, завжди все чудовим чином вирішується. Про таких людей говорять, що у них сильний Ангел-охоронець. Справді, трапляються у житті справжні чудеса.

Одна людина впала з четвертого поверху і вижила, а друга невдало сіла на табурет, вдарилася головою об куток столу і померла. Кожному своє. Але якщо Ангел-Хранитель зберіг життя, значить, Бог дає час на виправлення помилок і каяття у гріхах.

До Святого Захисника можна звертатися щодо вирішення різних проблем. Найчастіше люди читають молитви Ангелу-Охоронцю про захист від зовнішніх загроз і різних бід, про позбавлення хвороб і допомогу в особливо складних ситуаціях.

Усі прохання обов’язково будуть почуті. Ангел-Хранитель звертається до Бога і просить свого підопічного. Головне, щоб бажання не були злими та порочними. Приклад однієї невеликої молитви до Ангела-Хранителя про прохання милості у Господа:

Ангеле божий, хранителю мій святий, даний мені на охорону! Щиро благаю тебе: просвяти мене сьогодні, хорони від усього злого, заохочуй до добрих справ і провадь на спасенну дорогу. Амінь.

Святий Ангеле, приставлений до моєї грішної душі і до пристрасного мого життя, не покидай мене грішного і не відступи від мене за нестриманість мою. Не попусти злому духові володіти мною через пристрасті мого смертного тіла. Зміцни мої немічні сили в боротьбі з гріхами і наставляй мене на спасенну дорогу. О, Святий Ангеле Божий, хранителю й захиснику моєї нерозкаяної душі і тіла, пробач мені все, чим образив я Тебе за всі дні життя мого, і коли чим погрішив минулої ночі, захисти мене в нинішній день, і охороняй мене від усякої спокуси диявольської, щоб я ніякими гріхами не гнівив Бога мого, і молися за мене до Господа, щоб Він утвердив мене у страху Своїм і показав мене достойним рабом Своєї безмірної благості. Амінь.

Молитва:

Ангеле, милий Богові, мій небесний Опікуне, ти зі мною від перших хвилин мого життя, навчаєш мене, охороняєш, провадиш за руку над безоднею, захищаєш від ворога. Перепрошую, що так часто про тебе забуваю, легковажу твоїми натхненнями і відплачую тобі невдячністю за твою постійну турботу про мене. Учини, мій надійний брате і провіднику, щоб віднині я нічим не порушував нашої приязні. Підтримуй мене і повчай, підводь у падіннях, потішай у стражданнях, рятуй у небезпеках, вказуй дорогу до неба. Амінь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

error: Content is protected !!
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept