Молитва на виконання бажань: правила звернення та 4 найсильніші молитви
Молитва на виконання бажань: правила звернення та 4 найсильніші молитви

Молитва на виконання бажань: правила звернення та 4 найсильніші молитви

Чи існують сильні молитви на виконання бажання? Напевно, кожна людина якось мріяла отримати чарівну лампу з джином, для виконання трьох будь-яких бажань. На жаль, наша реальність більш сувора, ніж казка про Алладіна та чарівну лампу з джином.

Реальний світ такий, що доводиться всього домагатися самостійно, і миттєво результату не отримати. Але можна попросити Бога про виконання бажання. Молитва на виконання бажання в деяких ситуаціях справді може сприяти його виконанню.

Чим молитва відрізняється від заговору?
Виконуюча бажання молитва та заговор зовсім різні речі. За умови використання молитви не варто сподіватися на 100% результат. Молитва має на увазі звернення до вищих сил з надією, що запитувачі допоможуть у виконанні прохання.

Господь не чарівник і не виконує бажання. Молитву треба багато разів вимовляти і сподіватися, що на ваш поклик відгукнуться і допоможуть з отриманням бажаного. Крім того, необхідно бути готовим до того, що ніхто не відповість на ваші благання. Вищі сили мають власне керівництво і їм видніше, коли варто допомогти людині, а коли краще залишити все як є, щоб не нашкодити їй.

Заговор, своєю чергою, відбувається за всіма правилами окультизму, налаштовуючи життя потрібну життєву установку. Заговор немає схожості з православ’ям. Адже будь-яке інакомислення вважається дияволом.

Конкретизація благання
Молитва на виконання бажань має відбуватися з точною конкретизацією бажаного. При неправильно складеному запиті, його здійснення відтягується чи може здійснитися зовсім не так, як було загадано. Формулюйте свою мрію зрозуміло: зціли моє тіло від хвороби (такоїсь..), збільшити мені заробітну плату (на стільки…), здобути освіту (таке-то й там-то…), продати автомобіль ( у такий-то період часу тощо… Саме конкретно сформульований запит є основоположником швидкого виконання бажання.

Підготовка до благання

Для виконання загаданого необхідно підготуватись до молитви на бажання на самому початку. А саме для виконання бажання провести простий ритуал. Він спрямований на кращу концентрацію.

Заглибитись у свою свідомість та уявити свою мрію у всіх найдрібніших подробицях.
Візуалізуйте мрію. Уявіть, як ваша мрія вже здійснилася, як ви отримали те, що хотіли і як тепер живете із отриманим. Відчуйте свої відчуття, емоції, почуття.

Зарядившись позитивними емоціями та енергією конкретизуйте свою мрію та запишіть все у подробицях на білому аркуші паперу. Також на аркуші варто зафіксувати свої емоції під час візуалізації, що ви відчули.
Папір із мрією слід зберегти до моменту виконання бажаного. Щодня вранці та ввечері перед сном перечитуйте викладений текст. Також можете читати свою мрію з аркуша перед церковною службою або звичайним благанням до Господа.

Для того, щоб бажання справдилося, є сильна молитва на виконання бажання і навіть не одна. Прочитавши нижче подані молитви, деякі бажання можуть виповнитися за один день, деякі в найближчий термін, а для якоїсь частини бажань доведеться просити трохи довше.

Найсильніші православні молитви
Щоб виконати бажання, зазвичай читають молитву із проханням до Бога. Але він не єдиний, хто може допомогти у виконанні вашої мрії.

З проханнями для виконання бажань можна звертатися і до святих великомучеників:

Миколі Чудотворцю
Матінки Матроні
Іоанну Богослову
Святій Марті

Існують також молитви, де звертаються з благанням отримати допомогу та підтримку від святих та ангелів.

Звернення до Ісуса Христа
Вам знадобиться ікона з Ісусом Христом, перед нею необхідно стати на коліна, перехреститися та прочитати 3 рази слова:

Господи Ісусе Христе, Сину Божий. Не прогнівайся на моє серцеве прохання, але й не відмов у нескінченній милості. Благослови мене на виконання бажання і відкинь усі диявольські прірви. Нехай усе задумане збудеться і нині, і повсякчас, і навіки віків. Амінь.

Звернення до Матронушки

Звернення до цієї Святої може здійснюватися з дому. Під час спокійного стану та повної самотності.

Розмістіть у зручному місці ікони з ликами Святих Матрони, Миколи Чудотворця та Всевишнього. Після прочитання молитви Отче Наш і перехрестившись, почніть вимовляти такі слова:

Блаженна Стариця, Матінка Матрона, допоможи мені виконати всі бажання світлі – потаємні та заповітні. Збережи мене від бажань суєтних, що гублять душу і поранюють тіло. Попроси Господа Бога про благородну милість і захисти мене від поганих думок. Хай буде твоя воля. Амінь.

Читання молитви необхідно повторювати щодня, доки мрія не здійсниться.

Молитва Миколі Чудотворцю

Молитва дуже сильна і є найефективнішою для отримання бажаної мрії. Перед її вимовою необхідно повністю очистити свій розум від тривог та негативу, не думати про проблеми та чітко розуміти, що просити.

Молитися Миколі Чудотворцю найкраще на території церкви чи храму. Звертатися за допомогою в домашній обстановці можна тільки якщо дійсно немає можливості відвідати намолене місце, але просити про допомогу варто в повній тиші, під час горіння церковної свічки, поставивши перед собою ікону із зображенням лику Святого.

Святий Миколі Чудотворець, угодник Господній! За життя свого ти не відмовляв людям у їхніх проханнях, так і нині допомагаєш усім, хто страждає. Благослови мене, раба Господнього (ім’я), на виконання швидке бажання потаємного мого. Проси Господа Нашого про послання милості та благодаті Його. Нехай не залишить Він прохання моє бажане. В ім’я Господа Нашого. Амінь.

Особливу силу та ефективність ця молитва містить у собі в період дня, коли людина з’явилася на світ.

Іоанну Богослову

У мрії швидко настане виконання, якщо благання вимовлятиметься в день появи людини на світ.

О великий і незбагненний Боже! Це на благання Тобі пропонуємо святого Іоанна, його ж сподобив Ти невимовних одкровень, прийми про нас клопотання, даруй нам виконання прохань наших на славу твою, більше ж зроби нас духовною досконалістю до насолоди, життя нескінченні в небесних Твоїх обителях! О Небесний Отче, твориш вся Владико, Всесильний Царю! Торкнися благодаттю сердець наших, так, що розтанули, як віск, проливаються перед Тобою, і тлінна істота духовна стане на честь і славу Твою, і Сина Твого, і Святого Духа. Амінь.

З молитвою необхідно звертатися під час горящої свічки. З розташованими перед людиною іконами із зображенням ликів Ісуса Христа та Іоанна.

Вірне поводження з благанням
Виконують бажання молитов у православ’ї величезна кількість. Їхня вимова має бути щирою, з твердою впевненістю в їх виконанні, зі смиренністю в душі та покаянням. У жодному разі, бажання не повинно завдавати шкоди будь-кому. При дотриманні цих правил висока ймовірність, що Святі або сам Бог допоможуть вам у вашому благанні.

Головне пам’ятайте, що мріючи про виконання бажання, ви не повинні повністю сподіватися лише на милість Господа. Насамперед, ви самі повинні докласти всіх сил, для виконання бажаного.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

error: Content is protected !!
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept